GY.I.K.Bejelentkezés

Gyakran ismételt kérdések:

Regisztráció:
Az oldalon nincs regisztráció, azt az üzemeltető munkatársai végzik.

Bejelentkezés:
Az oldal jobb felső sarkában található felhasználó (email cím) és jelszó mezők használatával majd a bejelentkezés linkre kattintva.

Első használat:
Az oldalon az első belépéskor kötelezően jelszót kell váltani. Kérem jól válassza meg.

Jelszó változtatás:
A bejelentkezett felhasználó a jobb felső sarokban található jelszóváltás linkre kattintva tud új jelszót adni. A régi megadása után az újat kétszer kell begépelni.

Elfelejtett jelszó:
Ha a bejelentkezéskor bármikor hibás jelszót ad meg, a rendszer felajánlja az elfelejtett jelszó megváltoztatásának lehetőségét. Kap egy email-t melyben egy linkre kattintva megadhatja új jelszavát. A link 24 óráig érvényes. Ha újat kér akkor az előző érvényét veszti.

Bejelentkezve:
Bejelentkezés után a kollégistához és szobájához kapcsolódó összes lezárt és lezáratlan hiba látható.

Leigazolás:
Kollégistának lehetősége van az elvégzett javítást leigazolni vagy elutasítani a javítás befejezése után egy óra hosszáig. Ezt az adott hiba utolsó oszlopában teheti meg az adott linkre kattintva. Az egy óra lejártával a hiba javítása automatikusan leigazolódik.

Kijelentkezés:
Bejelentkezett felhasználó az oldal jobb felső sarkában található kijelentkezés linken tud kilépni az oldalról. Kérem ne hagyja bejelentkezve az oldalt miután végzett annak használatával.

Jelszavak megjegyeztetése:
Kérem ne jegyeztesse meg e-Állapot rendszer jelszavát a böngészőjével mert ezzel esetleg visszaélhet valaki. Különösen ha idegen gépet használ.

E-mail-ek nem érkeznek meg:
Ha a rendszertől kapott e-mail-ek (regisztrálás, jelszóváltás, elfelejtett jelszó, beköltözés, kiköltözés, hibafelvétel) nem érkeznek meg a akkor a levelezője SPAM mappájában keresse őket először. Sok levelező rendszerben ha jelzi, hogy az adott levél nem kéretlen akkor azután a többi azonos helyről érkező már nem kerül a SPAM mappába. Ha ott sem találja akkor jelezze ezt az üzemeltetőnek.